Saturday, October 4, 2014

Trecutul lui Shamel



Era o zi din vara lui '99 . Shamelul pe atunci inca era normal , era un baiat de 15 ani ca toti ceilalti ( doar ca i se zicea Roxana ). Intr-o seara s-a dus la o petrecere cu mai multi prieteni de-ai lui undeva prin zona Tineretului.
   Shamelu' a inceput in forta , a dat pe gat 4 doze de bere in vreo 3 minute. Se imbatase.
Niste prieteni de-ai lui au adus marijuana la petrecere. El fiind tanar si dornic sa experimenteze lucruri noi in viata s-a combinat cu 10 lei si au fumat o jumara . Dupa vreo 10 minute se sparsese.
 Se simtea bine , era plin de energie. In camera respectiva era destul de intuneric . Shamelul a invitat o fata de-acolo la dans . Au dansat cam vreo 15 minute aproximatv , a incercat s-o sarute si a reusit . S-au lins inca vreo juma' de ora si s-au dus intr-un dormitor din apropiere.  
   Shamelu' s-a pus peste tipa respectiva si i-a bagat mana in pizda pan' la cot. A smuls agresiv hainele de pe ea si a inceput s-o sodomizeze brutal , fara prezervativ pe la spate .  
   Ii sparsese gaoza , fata tipa ca din gura de sapre :  " aaaah , aaaaaaah , ma doareeee , te rog opreste-teeeeeee "  Totul a mai durat cam vreo 10 minute , Shamelu' si-a dat drumu' in ea . 
    A aprins lumina , s-a speriat atat de rau pentru ca a recunoscut-o pe fata respectiva . Era sor-sa :(   .
    Niste baieti au intrat peste el in camera si i-au propus sa ia cu ei niste LSD . Acesta a acceptat si a luat 2 timbre.
  A innebunit , in jurul lui erau numai papusi . Speriat de ce se intampla a sarit pe geam de la etajul 3 .
   Cunoscutii l-au mai vazut abea dupa ani buni , pe strazi , devenise boschetar. 
   Se pare ca pana in prezent , Shamelul , inca este sub influenta LSD-ului , nimeni nestiind cum sa il scoata din aceasta stare. 

No comments:

Post a Comment