Thursday, September 25, 2014

Shemale Apocalypse : Trecutul .

In acest post va voi povesti despre Shemale Apocalypse . Aceasta este initiata de Shamel cand ajunge la ultimul stadiu de suferinta si furie . In trecut a mai fost o Apocalipsa Shamel dar Shamel Hunter-ii au reusit pana la urma sa invinga Shamelu' .  
Au fost zile cumplite , pline de spaima si agonie , Shamelu' fiind in Ultra Rage Mode .
Totul era calm , linistit. Nimic nu era in neregula . Dintr-o data cerul se facu rosu iar nori de sange l-au acoperit partial . Un Battle Shout puternic se auzi iar in cateva momente a inceput invazia Shamel . Sute de Shameli au inceput sa apara de nicaieri . Au inceput sa strige cu Battle Shout-ul activat " MAMAIE " si "UNDE MI-E PAPUSA / BAGAJUL " . O ploaie de papusi a aparut de nicaieri . Fury Bar-ul armatei de Shameli era plin . Au inceput atacul cu The Dirty Doll. Femeia de la ziare a scos rezerva de maturi si a inceput sa loveasca in Shamelii din raza ei de actiune...dar fara nici un efect. In cele din urma femeia de la ziare a fost doborata de 3 Shameli iar creierul ei a fost mancat. 
 In cele din urma si-au facut aparitia si Shamel Hunter-ii .
Romica a doborat 3 dintre ei cu un singur Poisonous Dart Semi-Charged . Se pare ca Shamelii erau de diferite nivele . Ii puteai deosebi dupa marimea papusii . 
In continuare Romica ataca orice Shamel vedea . Intrase si el in Rage Mode.
Venind din gang apare si Shamel Hunter Aleq . Acesta a folosit tactica "Shamelu' Beat Mort" . A scos 3 doze de Timisoreana din backpack si le-a aruncat in locuri strategice. Vazand asta , brigazi de Shameli s-au indreptat spre doze si le-au consumat. In cateva secunde au cazut lesinati pe jos , numai reactionau.
 A mai ramas doar Shamelul Suprem , liderul armatei. Acesta si-a facut aparitia in scurt timp de la anihilarea Mini-Shamelilor.
 Advanced Shamel Hunter Sasuke si-a facut aparitia . Acest baiat cu potential era hotarat sa salveze lumea .  Cei 3 Shamel Hunteri si-au lansat cele mai puternice atacuri catre Shamelul Suprem . Aceste atacuri au functionat , doborandu-l pe Shamel .
    Salvatorii lumii s-au retras tacticos dupa in Ciurea , au baut o bere si s-au dus acasa.

Iata si o imagine :
 

No comments:

Post a Comment