Monday, October 27, 2014

Shamel's Agony : Episodu' 1


Dupa cum au scris si cei de la Metropotam puteti observa ca Shamelul este o persoana foarte calma si nu este deloc agresiva. Acesta doar incerca sa-si apere teritoriul si integritatea bunicii sale. Limbajul vulgar nu este tolerat de Shamel .

Acum sa revenim la Shamel's Agony : Episodu' 1 


Era o zi de vara , 1999. Respectiva povestire de mai jos s-a intamplat cu o zi inainte de petrecerea in care Shamelu' a luat LSD . Shamelul iesise la o plimbare cu Mamaie in Parcul National Lia Manoliu. Shamelu' era foarte fericit , o avea pe papusa Miranda cu el , ultima sa achizitie in materie de papusi.
      Mamaie se oprise langa niste copaci sa se pise . Shamelul era prea preocupat cu papusa asa ca a mers in continuare. Dupa vreo inca 2 minute de mers observa ca Mamaie A DISPARUT !!!!
Shamel : MAMAIEEEEEE !!! MAMAIEEEEEE !! UNDE ESTI MAMAIEEEEE ?
Acesta s-a intors si a inceput sa o caute pe Mamaie....Nici urma de ea. Shamel vede pe drum esarfa lu' Mamaie . A luat-o plapand de pe jos si a inceput sa mearga mai departe. In timp ce inainta a gasit si un pantof . Acesta ii apartinea tot lui Mamaie .
       Se panicase , lacrimi i se scurgeau din ochi si o expresie trista i s-a asezat pe muie.
Pe drum se vad urme de sange. Acestea l-au dus pe Shamel spre locul unde se oprise Mamaie sa se pise. Shamelul s-a luat dupa urmele de sange pana la locul respectiv. Acolo 3 germani sodomizau trupul neinsufletit al lui Mamaie. Inmarmurit de spaima si de alte sentimente inexplicabile Shamelul a cazut lesinat in secunda a 2-a cand a vazut ce se intampla cu bunica lui moarta si transata. Marele lui noroc a fost ca respectivii violatori ucigasi nu l-au vazut.
        S-a trezit la spital , avea o perfuzie in mana. Si-a amintit instant de incidentul din parc si a innebunit pe moment. A luat un bisturiu de pe masa din apropiere si s-a injunghiat cu el in zona abdomenului apoi a fugit inapoi la prietenii lui , urma sa fie o mare petrecere in acea seara

No comments:

Post a Comment