Monday, October 27, 2014

Viata lui Shamelu' : Shamelul sub lumina reflectoarelor

Se pare ca binevoitoarea Alecusha si-a vandut sufletul pentru a-i oferi Shamelului celebritate
La momentul actual Shamelul este vedete pe mai multe site-uri de noutati (cum ar fii Metropotent ).

O zi din noua viata a Shamelului :

E dimineata , in jurul orei 9:00 Shamelul se trezeste si merge in fata Scolii Generale NR. 49. Sta pe o banca din statia de autobuz si isi savureaza doza de bere matinala . Se simte bine , toata lumea il saluta . Duce o viata de vedeta ce pula lui....Sta in fata scolii cam pana pe la ora 16:00 , ducandu-se in zona parcului Ciurea dupa asta.
Se sprijina tacticos pe un gard din apropiere si isi savureaza cea de-a 2-a bere (DE RETINUT : SHAMELUL BEA BERE DOAR LA CUTIE ) . Acolo urmeaza sa se intalneasca cu alti 2 prieteni de-ai lui , dar totusi nu la fel de celebri.
Se apropie de ora 19:30 . Shamelul se indreapta spre capatul Vetrei Luminoase. Se duce la un fast-food din apropiere si isi savureaza cina de seara(si sa nu uitam de bine-meritata doza de bere). Pe strada lumea se chinuie sa prinda un loc langa el , toti zbatandu-se sa se fotografieze cu el sau sa vorbeasca cu el.
Deja este ora 21:00 . Shamelul se face disparut , ducandu-se la culcare , la Resedinta Gang. Acesta are mai multe locuri de dormit , cum ar fii
Scara de Bloc Residence , Resedinta Gang , Pe Banca Mansion , etc.




Dragi moderatori ai site-ului Metropotam , va urez multa sanatate pentru reclama gratuita pentru ca mi-ati adus 1200 de vizite unice astazi . Va iubesc

Si va rog sa numai dramatizati si sa postati neadevaruri pe acel site , pentru ca nu stiti nimic despre Shamel dar totusi va pronuntati.
                                                                                     
                                                                                         Multa stima si respect. Puteti sa ma pupati in rect

No comments:

Post a Comment