Thursday, September 25, 2014

Caracteristicile Shamelului part I

Shamelul ca fiinta este o specie avansata fata de oamenii din jurul lui . Acesta prezinta niste calitati speciale , ce ajuta la supravietuire :

The aura of dead rats : Acesta este primul mijloc de aparare , menit sa tina la o distanta de 500 de metri alte fiinte cu simt olfactiv .
Battle Shout : Strigatul de lupta al Shamelului are rolul de a intimida victimele sau eventual atacatorii . Acesta poate dura intre 5 minute si 16 ore cu diferite intensitati si exprimari .
The Dirty Doll : Arma preferata a Shamelului ce poate extermina tot pe o raza de 1,5 metri in jurul sau . Aceasta functioneaza cand Rage Bar-ul Shamelului atinge apogeul .
Mortii Ma-tii : Raspunsul verbal rastit agresiv sau melodic menit sa indeparteze inamicii din jur . Acest atac are efect doar oamenilor obisnuiti si Novice Shamel Hunter-ilor .


Cu toate ca armele sale naturale sunt foarte puternice Shamelul este foarte prost , acesta fiind punctul sau slab. Shamelul poate fii momit usor cu o papusa sau o doza de bere , acestea fiind slabiciunile lui.
Alte puncte slabe ale Shamelului sunt picioarele , acestea fiind ca al unui zombie .

Shamel :            

Iata cateva victime a Shamelului :




No comments:

Post a Comment